Re: Daňové přiznání
Nenapsal jste všechno.Také musíte do ř. 84 napsat úhrn sražených záloh (z potvrzení od zaměstnavatele i z potvrzení od Koop.) Vyplacené bonusy do přiznání napsat musíte, ty peníze jste dostal. Ale určitě je nevracíte, vždyť máte přeplatek (jenom se vám bonusy přesunuly do zálohové daně)
Re: Daňové přiznání
Máte to správně, přeplatek vám vychází 157 Kč. 157 Kč dostanete od FÚ.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 3. 2011 10:57
Prosím o odpověď, loni pojistné plnění Kooperativa-8.233,-Kč, musím si podat Daňové přiznání, zaměstnavatel v Potvrzení o příjmech ze záv.činnosti řádek 13. měsíční daňové bonusy 824,-Kč. Musím tyto bonusy napsat do přiznání, tímto vlastně tuto částku vracím, přeplatek mi vychází pouze 157,-Kč. prosím o kontrolu: úhrn příjmů : 195.516,-Kč, pojistné 63.679,-Kč. zmíněné měsíční bonusy 824,-Kč, 1 dítě narozené v únoru 2010, uplatněné tedy 11 měsíců?Nejsem ženatý, mám družku.Jde mi o to, proč se vyplácí měsíční bonusy, když na řádku 77 mi vychází -824 Kč. Jsem řadový zaměstnanec, prosím o kontrolu. Děkuji.