DE-nákup PHM karta VISA

• (neregistrovaný)

22. 3. 2011 22:09

vedu DE, nejsem plátce DPH , mám dokl.od firmy ČEPRO o nákupu nafty do traktoru, ale je to placeno kartou VISA. Nemám podnikatelský účet, pouze soukromý, musí být tato platba podložena výpisem z účtu?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 3. 2011 22:25

Martinec (neregistrovaný)

Re: DE-nákup PHM karta VISA
      to se mi nezdá vždyť i u fa přijatých za hotové chce FÚ doložit příjm.pokl.doklad, nebo doklad přepravní spol.(pokud je to přepravní službou), nebo uvedením na faktuře převzal v hotovosti dne...a podpis? Tak tady to vezmou?

• 22. 3. 2011 22:48

v.e.n.d.y.

Přeci na paragonu z papírnictví taky nemáte žádné potvrzení,že jste opravdu zaplatil...vystavte výdajový pokladní dokald, přiložte doklad Čepro a zaneste do peněžního deníku. Pokud by někdy při kontrole FU trvala na důkazu, ukážete jim svůj soukromý výpis z účtu..

• 22. 3. 2011 23:15

mmmmm (neregistrovaný)

a o tom to celé je ,náš FÚ fa za hotové pokud na nich není napsáno převzal v hotovosti dne + podpis neuznává. Je to kravina vždyť je to faktura v hotovosti!!! ALE TO PRÝ NENÍ DOKLAD O ZAPLACENÍ?! Nesmysl, nesmysl a ještě jendnou nesmysl, ale bohužel.Proto se těch paragonů PHM bojím. Upřímně, teď jsem si kopie výpisů nestihl nechat udělat a když by to jednou FÚ chtěl tak nevím?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).