Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 3. 2011 12:22
Dobrý den,
prosím o radu jak lze dále postupovat pokud máte někdo zkušenost s podobným případem.
v r.2006 mi nebyla vyplacena mzda zaměstnavatelem za skoro 4 měsíce.Firma šla do likvidace a ostatní věřitelé podali podnět k soudu kam jsem se přihlásil také já i další zaměstnanci.Jenže soud nyní celý konkurz na společnost zastavil a uzavřel s tím že majetek společnosti je tak malý že ani nepokryje celé náklady na soudní řízení a odměnu pro správnkyni konkurzní podstaty.
Je ještě nějaká šance jak bych se mohl domoci nějaké části své mzdy?Podotýkám že společnost byla s.r.o.,takže jednatel samozřejmě nenesl odpovědnost pouze propadl vklad zákl.kapitálu .Majetek stačili uklidit než přešli do likvidace a když to nedohledal soud je možné se domoci práva na jednateli jako na FO? např. podáním trestního oznámení a je tu vůbec nějaká šance na úspěch?