Re: Rozdíl Výkaz zis. a ztr. a základ Dz
Některé programy jsou ......
Zkontrolujte si počáteční stavy všech účtu, pokud někdo zadával ručně, mohlo dojít k překlepu.
Inventury účtů Vám sedí ?
Re: Rozdíl Výkaz zis. a ztr. a základ Dz
Ano inventura je v pořádku, když si otevřu účet 602, dám pohyb na účtě, tak se mi počáteční stav k 1.1. jako u ostatních účtů vůbec nezobrazí, přitom první zaúčtování je tam vedeno až 21.1. a normálně se odvíjí od nulového stavu....vůbec nevím jak je to možný, že to do té výsledovky skáče...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 3. 2011 9:41
Dobrý den,
mám takový problém, když si vyjedu Výkaz ZZ, zobrazí se mi hospodářský výsledek cca 340000, potom si ale otevřu podklady pro zpracování daně z příjmů a mám tam základ daně pouze 136000,-
Vytiskla jsem si formulář Výsledovka a zjistila a zjistila, že to nehraje o počáteční stav účtu 602 ( tedy cca 204000)...myslela jsem že výnosové účty nesmí mít počáteční stavy? Převzala jsem účetnictví a nějak tady z toho nejsem vůbec moudrá...
Poradíte prosím někdo??
Monika K.