Re: vyúčt.daně z příj.-závisl.čin.
A co takhle přečíst si pokyny k vyplnění?! Sloupec 6 je pro opravy, pokud to žádná oprava nebyla nemá to tam co dělat. A sl. 4 je pro roční zúčtování za 2009, takže tam taky nic. Jestli se o jedná o přeplatek z roku 2008 nemá ve vyúčtování 2010 co dělat. Takže se domluvte na FÚ na opravě. A o přeplatek si požádejte, případně ponižte odvod dalších záloh. Pak aspoň nemusíte řešit, kam s ním.
Re: vyúčt.daně z příj.-závisl.čin.
Jak jednoduché:-) díky za odpověď, moje myšlenkové pochody se začaly ubírat tímto směrem a když jsem konečně zapojila mozek, došlo mi, že jsem to vyplnila špatně. Díky za váš čas, hezký večer.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 3. 2011 10:00
Dobrý den,
prosím o radu ve vyúčt. ze závisl.čin. Ozval se mi FÚ, že mi chybí doložit sl.6 přílohou č.3 a já nevím, zda jsem měla sl.6 vyplňovat.
Ve vyúčt.r.2008 byl přepl.Kč2084,který jsem neuplatnila v r.2009, tak jsem ve vyúčt.2010 tuto částku uvedla do sl.6 a přílohu nevyplňovala,protože to oprava vlastně není, je to převedení přeplatku. Prosím o radu, co s tím dělat?