Re: Výdaje % z příjmu
Dobrý den, ale na přiznání tyto údaje o přerušení a zahájení činnosti uvádíte, to by jim na FÚ nestačilo?
Mám klienta, který byl také na začátku roku na prac. úřadě, ale poté začal podnikat poprvé, nikdy předtím nepodnikal, a do přiznání jsem napsala datum zahájení podnikání. V případě, že by to požadovali na FÚ tak bych jim doložila kopii z prac. úřadu, kterou mu vystavili.
Re: Výdaje % z příjmu
Aha,takže když mu řeknu,ať k daňovému přiznání přiloží i potvrzení z úřadu práce,tak tím nic nepokazím.Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 3. 2011 12:17
Dobrý den,
mám klienta,který uplatňuje výdaje % z příjmu,část roku byl v evidenci úřadu práce.Mám k jeho daňovému přiznání do příloh přiložit papír z úřadu práce,ze kterého bude zřejmé od kdy do kdy na úřadě práce byl???Po tu dobu,co byl na úřadě práce měl prý živnost přerušenou.Nerada bych udělala chybu.Poradí někdo???Předem moc díky