Re: Šablona DzPVZP10
Opravdu? A měla jste přeplatek na dani? Pokud ano, tak se Vám nevyplní v žádosti o vrácení číslo účtu, kod banky, majitel účtu,... protože je odkaz na špatnou buňku (místo řádku 45 je tam řádek 42) a kód banky je naprosto zmršený i ve formátu buňky. Nevím proč se nepřenáší do přílohy 1 hodnota mezd z listu "ZAV". Pak pro mě nepochopitelně je nutno zadat do osobních údajů PSČ bez bezery, jinak se špatně zobrazuje ve formuláři ZP. Ale to jsou detaily. Snad počítá správně.
Mě osobně funguje formulář ok, mám přeplatek na dani je tam všechno správně, číslo účtu se odkazuje na B32 v listu ZAKL_DATA. To D45 je pouze podmínka, že v případě nulového vrácení budou všechna políčka prázdná.
S PSČ u VZP je to pravda, ale to je beztak jedno :)
Možná máte staženou betaverzi :)
Já jsem s přiznáním spokojená již několik let, a moje kolegyně s ním udělala jen letos skoro 30 přiznání - zkoušela najít něco, co by nemusela platit, ale tak dobré žádné nenašla. A s tím účtem na vrácení daně - to je snad opravdu detail, dá se i dopsat (mně zase na jednom přiznání nepřevzal PSČ do adresy na vrácení poštou, tak jsem ho prostě dopsala). Já jsem vracení daně na účet měla jen u syna na přiznání bez přehledů ZP a SP, tam se účet převzal správně i ve verzi, která je zdarma.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 3. 2011 22:47
je zmršená,
špatně kopíruje základní data na další listy
pan Štěpán byl asi ožralý když ji vydal