Re: Datová uzávěrka v POHODĚ
Moc děkuji za informaci, příručku uživatele mám,ale starou, takže na těchto stranách to nemám,ale jak říkáte, jestli možno tuto operaci provést v podstatě kdykoli,tak se nic neděje. Šlo mi jen o to že nevím jestli mě ten program v tom dubnu pustí, nebo je to opravdu nějak omezeno do 31.3.2011
A ještě jestli nevadí, že udělám roční zůčtování zaměstnanců za rok 2010 taky ještě v dubnu . V březnové výplatě to bude, že?
Udělat můžete kdykoliv, já osobně vyčkávám, kdyby Fú měl nějaký problém s DP a pak udělám účetní závěrku a poté datovou, která rozdělí roky na starou r.2010 a novou 2011 účetní jednotku, pečlivě si udělejte zálohy z mé zkušenosti před dat.závěrkou a po, kdyby se cokoliv muselo opravovat, aby se dala načíst záloha před uzavřením,jinak uzavřený rok se nechá kdykoliv otevřít v případě potřeby k nahlížení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2011 7:13
prosím mohu ukončit rok 2010 v programu POHODA i v dubnu,zda mě tento program pustí nebo musím ten rok ukončit do 31.3.2011 . Vedeme daňovou evidenci. Předem děkuji za informaci.