Re: Pracovní poměr na dobu určitou a pod
hledal jsem to na stránkách úřadu práce a nikde jsem tohle vysvětlení právě nenašel. Právě náš pracák mi tvrdí, že je lepší pracovní poměr na dobu neurčitou, ale ten se mnou zaměstnavatel neuzavře. Kde bych to našel v zákonech, prosím, tedy to o výši podpory?
§ 50:
"V případě, že uchazeč o zaměstnání před zařazením do evidence uchazečů o zaměstnání bez vážného důvodu ukončil poslední zaměstnání sám nebo dohodou se zaměstnavatelem, činí procentní sazba podpory v nezaměstnanosti 45 % průměrného měsíčního čistého výdělku nebo vyměřovacího základu"
Končí-li PP uplynutím doby určité, neukončil jste ho logicky ani sám, ani dohodou.
procentní sazba podpory v
>>>nezaměstnanosti
>>>45 % průměrného měsíčního čistého výdělku nebo
>>>vyměřovacího základu"
>>>
>>>Končí-li PP uplynutím doby určité, neukončil jste ho
>>>logicky ani sám, ani dohodou.
>>Děkuji mnohokrát.
>
>Stalo se mi, že mi pracák 2x vrátil bývalého
>zaměstnance a chtěli vědět, proč jsme s ním neprodloužili PP na
>dobu určitou. Nepochopila jsem proč. Jak se k této
>situaci příště postavit.
nelamte si s tím hlavu, blce najdeš na každém kroku, co je pracáku do toho, jestli chcete nebo nechcete toho zam-ce na další dobu zaměstnat?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 4. 2011 15:02
Prosím, zaměstnavatel mě zaměstná na dobu určitou, do 30.11. Budu mít potom nárok na vyšší podporu?