Re: Cestovní příkaz
Bylo to bez zálohy, dostala jsem teď zbylé podklady, těch 300kč bylo za dálniční známku, tak ještě budu počítat spotřebu PHM, protože jel vlastním autem. K tomu parkovného, mám tedy brát přepočet kurzem 9.3., kdy začala pracovní cesta a provedu přepočet dle kurzu čnb, správně? A prosím ještě o radu, spotřeba auta, dle tech. průkazu 3 hodnoty 7.0/5.0/5.7, pro mě bude výchozí hodnota zřejmě ta průměrná že? 5.7 za 1km.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 4. 2011 7:38
Prosím o radu, můj první cesťák. Zaměstnanci zaplacena letenka z Vídně do Burgasu a zpět, zaúčtuji na 512. Zaměstnanec mi předložil tyto údaje: do Vídně 30minut z Brna, odjezd 9.3.-11.3., 8.3. natankoval za 300kč a při příletu zpět do Vídně zaplatil parkovné 11.3. 58,8 euro plat.soukromou kartou. Kurz 11.3. dle čnb je 24,335, on to chce kurzem 15.3. a kurzem jeho banky, kde byl kurz 24.748. Myslím, že bych to měla udělat podle čnb 11.3., ale opravdu si nejsem jistá. Moc děkuji za radu, Hanka