Re: Daňový zálohový list do Srbska do DP
a uz to tu mame. ;o) jeste jsem nepostrehl ze by k tomu byl vyklad na mfcr.
ano. tyto platby se maji zahrnovat do souhrnneho hlaseni. protistrane ale toto v zakonech nema. Cela unie to tak nema, takze CR v tom bude delat akorat tak bordel.
dle zakna se to ma uvadet jako normalni vykon. tj. jako kdyz by jste jim na zalohu vystavili fakturu. do toho stejneho radku to pry mate dat.
zkuste ale stranky mfcr jestli uz tam k tomuto neco neni. protoze takovy bordel co udelame jako CR v intrastatu si nedovedu predstavit. protistrana tam bude mit 0,- Vy uvedete 50.000,- , dalsi zalohu vy zase uvedete a oni ne. vsichni se budou divit. na konci vy tam budete mit 0,- z doplatku a oni zase vykon
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 4. 2011 11:03
Dobrý den,
mám, prosím, dotaz. Srbská společnost nám uhradila zálohu a my jsem jim vystavili doklad potvrzující tuto platbu (Advance Payment Invoice). Mám to zahrnout do přiznání DPH? Pokud ano, do jakého řádku?
Moc, moc děkuji předem