Re: smlouva - prodej zboží
V komis. smlouvě se ale píše o úplatě za kterou bude komitent komisionáři platit za službu nebo zboží. Já ale prodejně nechci platit žádnou částku za prodej, chtěla bych jim dát zboží na prodej za mou cenu a je mi jedno za kolik si prodají a ve chvíli kdy prodají, tak jim vystavuji fakturu. Máte s tím někdo zkušenosti?
Re: smlouva - prodej zboží
tak si tam tuto podmínku nedávejte a je to...
uzavřete smlouvu, dodáte zboží a budete mít potvrzený DL... podle toho, jaký jste plátce DPH, tak Vám budou posílat měsíčně nebo kvartálně soupis prodaného zboží a vy jim toto vyfakturujete.... já osobně jsem namísto úplaty poskytovala odběrateli slevu z fakturace 5%
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 4. 2011 23:28
dobrý den, chtěla bych se z prodejnou domluvit na tom, že budou prodávat naše zboží, ale nejsem si jistá jakou smlouvu uzavřít, zda komisionářskou nebo smlouvu o zastupování. Moje představa je že prodejně dodám zboží za stanovenou cenu a bude mi jedno za kolik si oni prodají. Peníze mi dají ve chvíli, kdy skutečně prodají. děkuji