Re: zapomenutý příplatek
Spočítejte ručně se správným průměrem a dejte do odměn,premií, na 4/11,třeba i doplaťte hotově,jako zálohu na 4/11.
Jak to dostanu do mzdy? Stejně jako bych příplatek platila v měsíci opravy, jenom průměr zadám ten původní. Vždyť musíte příplatek zadat druhem mzdy, tak jenom opravíte průměr. V žádném případě není možné se vracet do chybného měsíce, ona to ani většina programů po uzavření měsíce nedovolí.
spočtu si, kolik ji mám doplatit a budu to muset dát do odměn,program mě nepustí to jinak opravit, osobně v tom nevidím problém, když si udělám poznámku do mzdového listu, za co byla ta odměna, k výplatnímu lístku si taky připnu popis výpočtu s průměrem, osobně si myslím, že hlavní je, že ji to doplatím a budu mít poznačené, jak jsem k výpočtu došla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 4. 2011 12:15
hodiny celkem jsem navedla s přesčasovými hodinami, ale zapomněla jsem dát zaměstnanci příplatek za přesčas, a jelikož přesčas byl v sobotu, tak i příplatek za práci v sobotu.
Mzdy jsou uzavřeny.
Jak to spravit v dalším měsíci, navést zapomenuté příplatky a dát si do poznámky, za kdy to je, nebo to spočíst a dát do odměn?