E-podání OSSZ

• (neregistrovaný)

21. 4. 2011 9:19

Prosím, nemáte někdo zkušenost s e-podáním ELDP, přihlášek, odhášek pro OSSZ. Na poště jsem si vyřídila el. podpis, na OSSZ mě zaregistrovali na portál veřejné zprávy. Ale teď nevím jak postupovat dál? Z programu mě to exportuje do počítače ELDP ve formátu xml, ale teď nevím jak to propojit z tím portálem. Myslela jsem si, že se tam někde přihlásím a ty uložené soubory vložím a odešlu, ale nemůžu nic na portále najít, kam se přihlasit a odeslt. Moc děkuji, jestli s tím máte někdo zkušenosti. Mám program Money S3.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 4. 2011 11:26

Klára (neregistrovaný)

Re: e-podání OSSZ
      K tomuto účelu mám od dodavatele mzdového programu program PORTLINK. Po otevření tohoto programu si načtu z mezd soubor a odešlu.

• 21. 4. 2011 13:34

markov (neregistrovaný)

Můj mzdový program vyexportuje xml data, která načtu do programu Form Filler od "výrobce" Software 602 a rovnou se přes tento program připojím na portál veřejné správy a odesílám na OSSZ.

• 21. 4. 2011 14:27

OX (neregistrovaný)

Děkuji, na OSSZ mě neřekli, že se to musí vyexportovat do nějakého komunikačního programu, tak jsem to hledala na portálu veřejné zprávy, nějaké přihlášení. No zítra budu pokračovat. Děkuji.

• 21. 4. 2011 15:02

kkkatka (neregistrovaný)

Mohu se zeptat, jak to načtete do programu Form Filler? Můj mzdový program také umí exportovat xml data. Ale nevím jak je dostat do toho programu Form Filler.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).