Re: Kontrola FU-smluvní ceny
Abych řekla pravdu, tak teď dle daňového řádu nevím, ale asi tak nějak stejně.
Mě vždy došel "dotaz" na vyfakturováno - přijato za rok... od firmy xy. Okna nám nikdo nerozbil - zatím
Re: Kontrola FU-smluvní ceny
Měla jsem kontrolu v jedné firmě, které jsem dělala účto - kontrolovali - vyzvali některé subdodavatele, aby doložili jejich faktury, které vystavili pro danou firmu, pokud reagovali na výzvu FÚ a doložili doklady, tak bylo vše OK. Horší už to bylo u firem, které budˇnereagovali na výzvu FÚ nebo šlo o firmy např. v likvidaci, pak prokazovat musela ta "moje firma" ..... Takže Vám držím palce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 4. 2011 14:41
dobrý den,
chci se zeptat jestli měl někdo podobný problém.Mám zde kontrolu z FU, vše bylo v pořádku, pouze se jim nezdály vysoké dodavatelské ceny oproti cenám prodejním.Argumenty,že já mám určeny ceny smluvní-tj.za projekt Kč... ať obsahuje 3 nebo 50 tisků,neobstál.Dodavatelská firma mi ale službu účtovala cenou fyzickou,takže byla vyšší než prodejní.Jednalo se samozřejmě o krátké období 2měsíce,než jsem našel lepšího dodavatele s pružnějšími cenami.Přesto si dámy opsaly ičo u každého dodavatele,málem i propisek a informovaly mě, že se mám na co těšit.Je to normální?