Re: exekuce - moc prosím o radu
zkuste zavolat na soud, já jsem si zrovna nedávno také už nevěděla rady, měla jsem výživné, exekuci a pak další výživné a dlužné výživné a k tomu nízký příjem, napsal jsem na soud jestli by mohli zabavitelnou částku rozdělovat oni, a na to mi paní ze soudu volala a poradila mi raději jak správně srážet a tak si ušetřila zbytečnou práci na víc
Re: exekuce - moc prosím o radu
-----------------------
protože má velmi nízkou výplatu, tak si pro jistotu zkontrolujte, zda opravdu platíte vše, tak jak máte (zda dodržujete minimálně zaručenou mzdu, příplatky dle Zp apod.)
je možné, že se pokusí u soudu docílit, aby měl nižší výživné (narůstá mu stále dluh na výživném), tak je možné, že budou zkoumat, zda si nemůže vydělat více apod.
ať se ještě nedostanete do malérů Vy
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 4. 2011 5:50
Dobrý den. Prosím jak postupovat při dvou přednostních exekucí. Jedna dle usnesení došla prvému plátci 7.7.2009 a je za OSSZ, druhá došla prvému plátci 16.8.2007 a je na výživné na nezletilou dceru. Exekuce za OSSZ mi přišla dříve, začala jsem ji již platit. Nyní mám posastavit splácení a exe za OSSZ a začít splácet ze dvou třetin exe na výživné?? Děkuji moc za rady