Re: dovolená r.2009 a skončení zaměstnán
Pokud se nejedná o úraz pracovní, tak skutečně dovolená z roku 2009 propadla 31.12.2010, tak že mu zbývá poměrná část dovolené za rok 2010. Pokud nemůže pracovat ze zdravotních důvodů a nemá posudek lékaře závodního, tak ani případné doporučení praktického nebo jiného lékaře nemá pro vás význam. Tak že buď bude pracovat a nebo musí dát sám výpověď a nebo se můžete na skončení PP dohodnout. Jiná možnost skutečně není.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 4. 2011 7:36
Dobrý den,
vím, že se tady diskutuje na toto téma velmi často, ale potřebuji od odborníků potvrdit správnost mého jednání:
zaměstnanci zbylo z r. 2099 6 dní dovolené. V roce 2010 onemocněl 15/4 (nárok na dovolenou cca 1,5-2 dny - měl nerovnoměrně rozvržčnou pracovní dobu). Až do dnešního dne byl nemocen. Teď mi přinesl ukončení neschopnosti a chce proplatit dovolenou. Podle mého však má nárok na proplacení dovolené pouze z r. 2010 a dovolená z r. 2009 mu propadla.
2) nemocný byl proto, že měl úraz, ale ne pracovní - upadl a měl prasklou lebku na několika místech, teď si po roce zažádal o invalidní důchod a přinesl ukončení neschopnosti. Chce vyplnit formulář pro úřad práce a chce zaškrtnout ukončení zaměstnání ze zdravotních důvodů, ale nepřinesl mi žádný posudek vydaný lékařem. Všechny informace mám pouze od něho ústně. Ještě na vysvětlenou, pracoval jako číšník, já mu bohužel nemohu nabídnout jinou práci.
Otázka zní: jakým způsobem ukončit zaměstnání? Já si myslím, že lze pouze dohodou se zaměstnavatelem.
Prosím poraďte mi. Díky a hezký den Jarda