Re: kdy uplatnit DPH ?
děkuji, bohužel jsem si to myslela :-( a ještě se zeptám - CCS nám pošle zprávu, že doklad je připraven - tzn. vstoupíme na jejich stránky, přihlásíme se, doklad si vytiskneme, ale také na něm není elektronický podpis, pouze dole uvedeno pořadové číslo dokladu, co s tím, nemáte zkušenost ?
díky za trpělivost
faktura CCS x elektr.podpis
Prosím - jak řešíte fakturu přijatou od CCS - sami si ji vytiskneme, máte na ní elektronický podpis ?? Jak to řešíte s DPH ? Je to faňově uznatelný náklad bez el.podpisu ?
Děkuji
Re: kdy uplatnit DPH ?
děkuji, to mi bylo jasné, že se nebudu řídit DUZP na faktuře, šlo mi o to, když jsem fa dostala 29.4. e-mailem bez el.podpisu a dnes 2.5. poštou s razítkem a podpisem, zda nemohu uplatnit v 04/11 ?
a ještě jak je to s fakturou od CCS - sami si ji vytiskneme, elektronický podpis tam také nevidím, jak toto vyřešit (viz. dotaz výše)
Díky za trpělivost
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 5. 2011 13:01
Prosím o radu - fakturu přijatou jsem obdržela e-mailem 29.4.11, ovšem bez elektronického podpisu, poté nám dnes došla poštou normálně s razítkem a podpisem, kdy mohu uplatnit DPH - již za duben ? Děkuji a přeji příjemný den