Re: kontrola na ossz
>>prosím vím, že to tady bylo mnohokrát řečeno,ale
>>potřebovala bych vědět, co vzít sebou na kontrolu
>>ossz, co
>>se týká úhrady sociálního pojištění. Vedeme DE, takže
>>asi pěněžní deník,a pokud budou chtít vidět, že jde
>>mzda na účet zaměstnance, tak bude takdy stačit
>>peněžní
>>deník, ne? a výplatní lístky taky? já myslím , že
>>ne. a výplatníci mezd ano? i když jdou mzdy na
>>účet?
>>
>>
>>moc děkuji
>stačí peněžní deník.
Vemte složky měsíčních mezd (nebo jak děláte výplaty, prostě podklady s výpočty), ŽL, a u nás chtějí z peněžního deníku zaúčtování výplaty mezd - vyjedu to pod kódem - výplata mzdy zam.
A pokud máte nějaká dohody o provedení práce, tak ty chtějí taky vidět. Vždycky se domluvíte, nebojte
nezapomeňte mzdové listy zaměstnanců i dohodářů, evidenčí listy DP, přehledy mezd, měla by jste to mít napsáno všechno od nich v pozvánce. Mně ale většinou kontrolují jen ty přehledy mezd, mzdové listy, dělám podvojné účto takže nákladové mzdové účty, evidenční listy, nemoci a dohody.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 5. 2011 12:21
prosím vím, že to tady bylo mnohokrát řečeno,ale potřebovala bych vědět, co vzít sebou na kontrolu ossz, co se týká úhrady sociálního pojištění. Vedeme DE, takže asi pěněžní deník,a pokud budou chtít vidět, že jde mzda na účet zaměstnance, tak bude takdy stačit peněžní deník, ne? a výplatní lístky taky? já myslím , že ne. a výplatníci mezd ano? i když jdou mzdy na účet?
moc děkuji