Re: Plnění od neplátce
To já znám, proto odpovídám:-))Já přemýšlím nad tím, jestli může klient udělat klasicky storno faktury, kterou omylem v roce 2010 vystavil 2x, odvedl z ní DPH a teprve ted při inventuře zjistil, že odběrateltu druhou, neoprávněnou, nemá ve skontu a také samozřejmě nikdy nezaplatí. ?? Má to řešení?Děkuji všem
Re: Plnění od neplátce
Myslím,že i na takový případ se vztahuje 3 roky možnost opravy,opravila bych v příštím přiznání-snížením,nevím v praxi jsem neřešila.
poraďte mi jednu věc,když tu narazím na něco co mě zajímá,jak si to ukládáte, hledá se zde špatně,jelikož nadpisy jsou zavádějící,tisknete,nebo nějak kopírujete, docela vydatně zapomínám,tak potřebuji paměť podpořit. I Váš dotaz se ztratí - možná ho opakovat s příslušným nadpisem,určitě někdo řešil v praxi a poradí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 5. 2011 10:28
Dobrý den, prosím, jak s datem přijetí faktury od tuzemského neplátce, musím/jsem plátce/ se řídit přijetím dokladu, nebo lze zaúčtovat do období za které je fakturováno? Už jsem z toho mgr.
Děkuji