Re: Datové schránky
Tak už si připadám jako dement: nezlobte se : přihlásím se www.mojedatovaschranka.cz-zadám ID osoby(2, řádek) a heslo co jsem si určil- a ještě opíšu jejich kód!!!!!! Prosím jsem na správné stránce?????????
Re: Datové schránky
Ano, tak by to mělo fungovat. Problém může být v tom, zda jste již nevyčerpal počet povolených pokusů o přihlášení, případně zda opisujete správně všechna ta ID a hesla. Neopisujete třeba ID schránky místo ID osoby? nemáte někde nulu místo písmene O? Záměna malých a velkých písmen? atd.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 5. 2011 21:36
Prosím, nevíte jak dlouho platí heslo, je neomezené až do doby než ho změním?? Já tyhle schránky nemám rád a tak jsem tam dlouho nešel, dnes mi to hlásí, že je tam nějaká pošta a já to nemůžu otevřít i když přístupová hesla jsem nezapomněl. Byl jsem i na Czech-pointu, ale ani oni se nedokázali připojit aby vygenerovali nové a samozřejmě prý je poplatek 200.- Kč.
Děkuji