Re: program na podvojné účetnictví-Stere
POHODA...to je opravdu pohoda...doporučuji
Děkuji za reakce a prosím i o další názory...
Jako nej program jsem prozatím shledala Premier System.... nyní mi jde ale o zkloubení funkčnosti a ceny a podle recenzí na netu vítězí Kastner Stereo, zákl.cena na PU 3500,- (o polovinu levnější než pohoda)... ?!
mám program Premiér i Pohoda. Premiér se mi osvědčil pro výrobu(chemická výroba, polotovary, výrobky dle receptru ajn.) V pohodě účtuji, obchod, stavební firmu, řemesla a jsem s tím spokojená. Pokud píšete co budete účtovat doporučuji Pohodu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 5. 2011 11:14
Dobrý den,
prosím o radu jaký program si vybrat pro podvojné účetnictví.... budu účtovat stavební firmu.... běžné nákupy, fakturace na zakázky... prozatím nic víc...přemýšlím nad programem Stereo od Kastnera... dostala jsem ale také nabídku na program Ainex... nemáte s tím zkušenosti??...
Mj.bych nejdříve potřebovala navést DPH roku 2011 a pak až navést počáteční stavy a celé účetnictví roku 2010... jde to u těchto programů??? (měli tam předtím bordel :o(
Děkuji za odpovědi