Re: Prohlášení poplatníka
To, co je tu psáno není pravda. Člověk, který je evidovaný na ÚP, může si přivydělat do výše 4 000,-Kč měsíčně. Akorát, pokud pobírá podporu v nezaměstnanosti, tak ji v tom měsíci nedostane, doba pobírání podpory se posunuje a vyčerpe se až člověk nemá přivýdělek.
Trvejte na tom, aby vám mzdová účetní prohlášení dala podepsat. Nemohl by jste ho podepsat pouze v případě, že by jste ho měl již podepsané u jiného zaměstnavatele. To, že jste na ÚP nemá nic s prohlášením společného.
Re: Prohlášení poplatníka
Přesně tak a pokud vám nebude chtít dát tiskopis prohlášení, klidně si ho můžete vytisknout ze stránek mfcr.cz , vyplnit ho a donést jí ho i černobílý, vůbec to nemusí být barevný tiskopis. Když bude mít řeči, řekněte, že máte informace přímo z FÚ, že máte na podpis prohlášení nárok. Nenechte se odradit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 5. 2011 16:37
Dobrý den,
jsem v evidenci Úřadu práce a při tom mám brigádu. Zaměstnavatel mě nechce dát k podpisu Prohlášení poplatníka - prý, když jsem na Úřadu práce, tak na slevu na dani nemám nárok. Poradíte mě , prosím ?
Děkuji moc.