Re: OT: Můžete se přihlásit do Servis24
Já jsem se tak přihlásila, ale několikrát mi to psalo že je něco špatně, ale nakonec se to povedlo.
Upozornění pro klienty služby SERVIS 24 Internetbanking Vážení klienti, z důvodu aktuálního počtu požadavků na službu SERVIS 24, není v současné chvíli možné přihlášení do aplikace Internetbanking. Velmi se Vám omlouváme za způsobené potíže. Pro úspěšné přihlášení uzavřete prosím Váš prohlížeč a opakujte přihlášení později.
Zkoušel jste někdo vytisknout výpis s businessu? Nejsou vidět variabilní symboly. Při exportu do účetnictví se mi nic nespárovalo, všechno vypadlo do chyb, protože VS symbol není na výpisu vidět. Musí se vytisnkout výpis otevřený a vše naťukat ručně - dnes 10 listů - paráda!!!!! Včera jsem volala na jejich info linku, slíbilï, že dnes vše bude v pořádku a není!! To se jim zas něco povedlo. Servis 24 mi nejde už od soboty.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 5. 2011 9:28
Prosím, kdo používáte internetové bankovnictví Servis24 od České spořitelny: Můžete se přihlásit? Nám se to od včerejška nedaří, nejdříve nám to hlásilo, že přístup na stránku není povolen. Při dalších mnoha pokusech nám to od včerejška hlásí, že v této chvíli je přihlášeno přiliš mnoho uživatelů a ať to zkusíme později. My se tam však nemůžeme dostat vůbec, nešlo to včera večer a ani dnes od rána to nejde, ač to zkoušíme po cca 10 minutách od časných hodin. Na účet se nutně potřebujeme dostat :-( Jak jste na tom vy ostatní? Na webu ČS píšou jen o té první chybě - viz http://www.csas.cz/banka/content/inet/internet/cs/news_ie_1317.xml