Re: exekuce
>Můžu uplatnit dítě jako vyživovanou osobu, v případě
>exekuce zaměstnance, pokud je zaměstnanec uveden v
>rodném listě dítěte jako otec, uplatňuje na dítě daňové
>zvýhodnění, jelikož má společnou domácnost s dítětem,
>ale nemá soudně stanovenou vyživovací povinnost? Nebo je
>to nemožné?
Ano,dítě uplatnit můžete.Naopak - kdyby měl soudně stanovenou vyživovací povinnost, znamenalo by to, že nemají společnou domácnost a nemohl by uplatňovat daňové zvýhodnění na dítě.
>
>
>Děkuji
Re: exekuce
Dobry den, nalezla jsem toto forum kde se bavite o problemu/ problemech ve kterych jsem byla jeste nedavno take. Chci se s Vami podelit o zkusenostmi. Navstivila jsem hodne stranek a firem ktere nabizell vtomto pomoci ale vzdy kdyz jsem se snima sesla tak se ke me chovali jak k obcanu treti cenove kategorie za jsem narazila na posledni kde mi rychle ale hlavne dobre a kvalitne pomohly. Nasla jsem stranky sosexekuce.cz, kde jsem nejdrive kontaktovala pres formular a pote take telefonicky ktery mely uvedeny na strane kontakty a behem jednoho tydne mi kvalitne profesionalne ale hlavne lidsky pomohly. Behem dalsiho tydne uz jsem mela vse vyrizene a bylo po problemu. Chtela jsem se tu svami podelit o dobre zkusenosti protoze tech neni nikdy dost, tak snad nekomu take pomohou. Nashle.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 5. 2011 7:50
Můžu uplatnit dítě jako vyživovanou osobu, v případě exekuce zaměstnance, pokud je zaměstnanec uveden v rodném listě dítěte jako otec, uplatňuje na dítě daňové zvýhodnění, jelikož má společnou domácnost s dítětem, ale nemá soudně stanovenou vyživovací povinnost? Nebo je to nemožné?
Děkuji