Re: Uplatnění DPH - výdajový pokladní do
tak to by mne taky zajímalo. účtenka má datum 29.4., mám nárok na odpočet, ale obdžím ho až 2.5. a proplatím také 2.5, tak ho dám do května, je to tak?
Re: Uplatnění DPH - výdajový pokladní do
jenže vemte případ. zaměstnanec zaplatí zboží hotově na fakturu 29.4., DUZP na faktuře bude 29.4 a s tímto datem i úhrada. fakturu vám však donese 2.5., tzn, můžeme dhp uplatnit až v den, kdy máme fakturu. co teď s tím. dělám to tak, že všechno i pokl. doklad+fa do 5/2011. jinak bych se z toho zbláznila při takovém množství faktur. kdybych dala fa do 5/11, tak bych zase nemohla udělat úhradu 29.4.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
19. 5. 2011 9:25
Dobrý den, vztahuje se při uplatnění DPH i u výdajového pokladního dokladu, že můžu uplatnit DPH až když doklad mám fyzicky? Příklad - zaměstnanec je na služební cestě, 29.4. zaplatí doklad v hotovosti, přiveze ho až 2.5. Který den uplatním? Děkuji.