Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 5. 2011 23:19
Dobrý den,
mám problém, že jsem v a.s. stále zapsána jako předseda dozorčí rady ačkoli proběhlo několik valných hromad, kde jsem byla této pozice sproštěna - bez mé účasti. Bohužel se, ale předseda představenstva (jediný, který může dle stanov jednat) již nepostaral o to, aby změny byly řádně zapsány do obch. rejstříku na soudu a nechal tam původní první notař. zápis ze založení a.s. Nové notářské zápisy nemám k dispozici. Nyní společnost míří do insolvence a možný je i konkurz a já pořád figuruji ve společnosti na výpisu, i když dlouhou dobu v a.s. nepůsobím. Mám obavy, aby se mne to nějak nedotklo. Obesílala jsem už loni i soud, předsedu i místopředsedu představenstva, dozorčí radu - formálně jsem oznamovala odstoupení z funkce a žádala o neprodlený výmaz. Ale nestalo se tak. Může mi někdo poradit jak dál??? A co to pro mne může znamenat? Děkuji mockrát za radu.