Re: Souběžný HPP
No jasně nemáte mezery myslela jsem pracovní poměr - nejsem mzdová. Proč myslíte problém s dohodou. Vedoucí by souhlasil s dohodou k 30.6.201 1a vybrání dovolené. Jen jsem nevěděla jestli lze mít od 13.6. dva pracovní poměry - v jednom dovolenou a v druhém nastoupit.
Re: Souběžný HPP
Problém v tom není, můžete mít tolik PP kolik zvládnete. Pája viděl problém ve výpovědi dohodou. Nic takového není. Budete mít zřejmě ukončení PP dohodou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 5. 2011 10:33
Dobrý den,
prosím o radu.
Byla jsem na konkurzu, chtějí abych nastoupila co nejdříve.Ale nechci zabouchnout dveře a jít. Ráda bych předala pracoviště nové účetní.
Mám dost dovolené, tak jsme přemýšlela jestli bych v současném zaměstnání podala výpověď dohodou (vedoucí souhlasí) k 30.6.2011 s tím že bych si vybrala 16 dní dovolené.( po odpolednách zaučovala novou účetní ty hodiny bych neřešila nebylo by jim moc jen abych nepřišla o novou práci). V novém zaměstnání nastoupila na HPP od 13.6.2011. Zápočťák bych dostala však až 30.6.2011. Nevím zda je v tom nějaký problém, zda to lze mít od 13.6.2011 2 HPP?