Re: DPH kontrola na účet MONEY S3
Já jsem si to vyřešila tak, že když kontroluju přijaté faktury, na papír si píšu ty, které mají DUZP v 4/11, ale do DPH půjdou až v 5/11.
Nakonec mi musí sedět 343 s datem do 4/11 - záznamy na papíru na přiznání.
Na papír zapíšu do 10 položek. Pokud toho máte víc, nevím.
V jiném software, který používám, dodělali programátoři na tohle přímo sestavu.
To je teda odpověď. Zvlášť, když na 343 toho je kupa a na obou stranách a do toho pokladna..
Když porovnám dva softwary, ve kterých pracuju, Money je prostě druhý... A hned tak náskok nedožene.
díky
další korespondence s technickou podporou, tentokrát mi poradili, že mohu použít filtr přijatých faktur, kde si nastavím DUZP od 1-30.4. a zároveň datum uplatnění DPH 1-31.5.
toto sice ušetří to vypisování na papír, ale dph takto vyfiltrovaných "přesunutých " faktur si stejně člověk musí sečíst sám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 5. 2011 11:25
Dobrý den, mám dotaz ohledně kontroly DPH v podvojném účetnictví, ted když za duben v podvojném účetnictví vyjedu pohyby na účtě 343 tak mi to nesouhlasí s přiznáním k DPH. Dřív jsem měla kontrolu že mám vše v DPH ted po novu nevím kde to zkontroluji. Ani na konci roku mi nebude zůstatek účtu sedět s přiznáním k DPH. Děkuji za rady.