Re: DPH přes datovou schránku - MoneyS3
Nejrychlejší postup je uložit si vygenerovaný soubor z Money. Je to struktura věty z 602. Pak otevřít mfcr.cz - elektronické formuláře -
DPH a načíst tento vygenerovaný a uložený soubordo tohoto formuláře. Pak už jenom najedete na požadovanou kolonku a v nabízených možnostech vyberete to, co na portále mají k dispozici a co se vám podobá. Pak znovu uložíte(struktura věty 602) a znovu odešlete přes datové schránky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
27. 5. 2011 8:00
Dobrý den, může prosím někdo poradit. Podávala jsem DPH přes datovou schránku a paní z FU mi volala, že nemám vyplněnu kolonku převažujicí činnost, ale já ji mám vyplněnu, jenom se mi zřejmě do formuláře nepřenese. Zřejmě je potřeba ještě vyplnit
kolonku " kód CZ-NACE" . Nevite někdo prosím kde bych mohla tyto kody činnosti zjistit? Předem děkuji za odpověď. Zdena