Dobrý den, mám prosbu ohledně pracovního úrazu. Co a kam všude se musí poslat pracovní úraz, předpoklad délky nemoci je tak tři týdny až měsíc. A nemáte někdo zkušenost, zda ho uznají, když nebudou vyplněni svědci ? Zaměstnankyně si zlomila ruku při přechodu z jedné firmy do druhé kde podle pracovní smlouvy u nás vykonává úklid. Moc děkuji za radu a prima den.
Re: Pracovní úraz a hlášení
Dobrý den, hlášení o úraze s následnou PN se posílá na Inspektorát bezpečnosti práce, pojišťovně u které je zaměstnavatel pojištěn, zdravotní pojišťovně zaměstnance.
Re: Pracovní úraz a hlášení
moc díky za radu.Přemýšlela jsem i nad sociálkou, tam se to neposílá ?My jsme nikdy úraz neměli, tak abych to rozeslala správně. A mám jim všude poslat jen ten záznam o úrazu, či jsou nutné ještě další dokumenty?
2. 6. 2011 8:43
Dobrý den,
mám prosbu ohledně pracovního úrazu. Co a kam všude se musí poslat pracovní úraz, předpoklad délky nemoci je tak tři týdny až měsíc.
A nemáte někdo zkušenost, zda ho uznají, když nebudou vyplněni svědci ? Zaměstnankyně si zlomila ruku při přechodu z jedné firmy do druhé kde podle pracovní smlouvy u nás vykonává úklid.
Moc děkuji za radu a prima den.