Re: Přehledy o platbě pojistného
Pro ZPMA adresa zde http://www.zpma.cz/mapa/stredocesky/rakovnik
Nejlepší je si tam zavolat, když jsme se přihlašovali na Metal Alliance, tak jsem sice našla na www. stránkách pracoviště blízko našeho sídla, přehledy ale chtěli jinam. Myslím, že z Rakovnicka budete Metal Alliance posílat do Kladna, mají tam centrálu a je to k Vám i nejblíž. A ZPMV - už si nepamatuji, jestli jsem přihlášku posílala na krajské pracoviště nebo do Olomouce, potom mi ale automaticky poslali údaje pro elektronickou komunikaci a vše už podávám přes internet.
www.portalzp.cz - elektornické zasílání dat pro všechny ZP s výjimkou VZP a ZPMV. Jednoduchá registrace a následná komunikace. Ušetříte za poštovné a nehrozí Vám, že se dopis s přehledem ztratí a pak si pojišťovna za půl roku vzpomene, že ho nemá a bude vyhrožovat pokutou za nedodání.
ZPMV na jejich vlastním webu - E-komunikace. Plátci (=firmy) před časem dostaly písemně přihlašovací jméno a heslo (PIN), el. komunikace bezproblémová, jednoduchá, navíc můžete nahlížet do seznamu pojištěnců - pokud máte větší pohyb lidí, praktická věc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 6. 2011 12:54
Prosím o radu na jaké adresy budu zasílat přehledy o platbě pojistného pro ZPMV a ZPMA, když jsme z rakovnického okresu? Jsem v tomhle začátečník...Děkuji za odpovědi