Re: reklamní předmět - co na něm musí bý
Nechte si tam natisknout co chcete a dejte do nákladů.
Dostanete fakturu na propagační předmět, na které bude pravděpodobně oceněn samostatně i potisk ("potisk logem firmy").
Při případné kontrole za pár let nikdo nezkontroluje, co tam bylo vlastně natištěno, protože předměty budou již dávno rozdány.
Otázka je, co rozdáváte, v jakém množství a za kolik. Mám tím na mysli, zdali jsou náklady na propagační předměty úměrné velikosti firmy. Pokud ano, není se čeho bát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 6. 2011 0:40
Pročítám diskuzi a nerozumím, co přesně má být uvedeno na reklamním předmětu? Řeší se zde stále, zda logo musí, nemusí... V zákoně čtu, že ".... opatřen obchodní firmou nebo ochrannou známkou poskytovatele tohoto předmětu nebo názvem propagovaného zboží nebo služby..." Co si mám pod tím představit konkrétně? Např. manžel, jako živnostník logo nemá. Pokud napíše na reklamní předmět svoje jméno (což je název jeho firmy), tak nám to asi moc reklamy neudělá. Dala bych na drobný předmět jen název www stránek. Ty podle mne řeknou dnes vše - má je jen on a je tam o něm komplet všechno. Jde pak takový předmět, který bude mít na sobě jen www.blablabla.cz dát do nákladů? Logicky bych řekla, že ano, ale už jsem ztracená? Děkuji.