Re: Pracovní poměr doba určitá
pokud Vám nejdříve prodlouží PS a poté, do konce měsíce, dáte výpově´d, bude to platné a skončíte PP posledního srpna. Mám ale zato, že v tomto případě by bylo z Vaší strany seriozní zam-tele informovat a požádat o prodlouženíPP jen do konce srpna, abyste mohla nastoupit do jiné práce. Pokud tak neučiníte, já bych to považoval od Vás za vysoce neseriozní a podraz a podle toho bych se zachoval.
Re: Pracovní poměr doba určitá
Ano, to jsem také tak chtěla, ale vím, že pokud to tak někdo z naší firmy udělal, sml. už mu neprodloužily. Pracuji ve firmě, kde se moc neplatí, ve výrobě. Dělníci se tady střídají jak na páse, protože pracovní podmínky nejsou dobré. Přesto ale mám strach, že když to tak udělám sml. mi do konce srpna neprodlouží a budu dva měsíce bez práce. - Nevím, jak se zachovat.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
8. 6. 2011 11:06
Dobrý den, mám takovýto problém. Mám pracovní sml. na dobu určitou do 30.6.2011. Ke konci měsíce mi bude sml. prodloužena zase na půl roku (oředpokládám že novou sml. dostanu už 27.6.2011). Nyní se mi naskytla možnost pracovat od 1.9.2011 v jiné firmě za lepších podmínek. Když podepíši sml. na dobu určitou do 31.12.2011 a dám výpověď k 30.6.2011 (poslední den v 6. měsíci) - s výpovědní dobou 2 měsíce. Lze to tak? Jde mi o to, abych mohla přes prázdniny pracovat. Moc předem děkuji za Vaše rady.