proplacení dovolené
Děkuji za odpověď a ještě mám jeden blbý dotaz jelikož mi bude proplacena dovolená 6,5 dne mohou mi ji uplatnit už v květnové výplatě, protože když v červnu už nebudu mít podepsané prohlášení tak abych nemusela odvádět tak vysokou daň mockrát děkuji za trpělivost
Re: proplacení dovolené
Když jste 3.6. dostala výpověď, tak poběží 2 měsíční výpovědní doba, pokud jste se dohodli na ukončení PP 3.6., tak dovolená bude proplacena ve výplatě za červen
Proplatí vám ji určitě až ve mzdě za červen. Musíte ale nahlásit buď bývalému zaměstnavateli nebo novému (dle vašeho rozhodnutí) že nemá uplatňovat, protože ji bude uplatňovat ten druhý. Každopádně o nic nepřijdete, protože v roční zúčtování se to všechno sečte a "propočítá znovu" a případný přeplatek na dani se vám vrátí.
>>Tak úplně jedno to není, protože to, že od 6.6.
>>pracuje u nového zaměstnavatele nemusí znamenat, že
>>její
>>předešlý pracovní poměr skončil. Někteří zaměstnanci
>>to
>>berou tak, že když dostanou výpověď, tak už nemusí
>>chodit do práce.
taktak, všechno je možné.A že jí skončil ten PP? To ví snad jenom ona sama, zda tomu tak je.
>
>Jelikož jí budou proplácet dovolenou,tak asi pracovní
>poměr skončil, ne?
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
9. 6. 2011 9:13
Dobrý den mám dotaz ohledně dovolené. dne 3.6.2011 jsem dostala vypověď s tím, že 6,5 dne zbývající dovolené mě bude proplacena. ale jelikož mám od 6.6.2011 práci tak už u nového zaměstnavatele budu uplatnovat slevu na poplatníka. slevu můžu uplatnit v jednom měsíci 2 když se pracovní poměry nepřekrývají?????
Děkuji jsem laik tak se radši ptám