Re: Více exekucí
Je důležité, jak určí exekutor. Na usnesení od soudu může být, že je exekuce na majetek, ale exekutor to může změnit na exekuci na mzdu.
Re: Více exekucí
U exekuce prodejem movitých věcí není zam-tel příjemcem rozhodnutí a takové rozhodnutí bych vůbec nebral na vědomí - vám z něho neplynou žádné povinnosti a v potvrzení o zam. nemá co dělat. Pořadí určuje doručení zam-teli, tzn. u VZP ho určí až vám doručený exepříkaz na srážku ze mzdy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 6. 2011 9:23
Dobrý den, prosím o radu, přijali jsme paní, která má na zápoč.listu 7 exekucí, pořadí vypsaných exekucí od bývalého zaměstnavatele neodpovídá pořadí dle datumů na jedlotlivých ex.příkazech. Co je pro mě směrodatné?
Mezi ex. je také usnesení oprávněného VZP a výkon rozhodnují je prodej movitých věcí povinné. Nikde jsem se nedočetla, že by se jednalo o srážku z platu nebo o přednostní pohledávku. Poraďte mi prosím, jak mám postupovat. Všechny exekutory jsem obeslala dopisem se součinností. Ale vážně nevím, komu začnu jako prvnímu posílat peníze. Moc děkuji za odpověď.