Re: daň. zvýhodnění
Přesně tak, pro výplatu si přijde každý :-) Dobře se nám taky osvědčilo vyvěsit např. takovéto věci na nástěnku, pokud je to možné a trošku pohrozit, že kdo nenahlásí, nebude mu sleva na dani započtena :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 6. 2011 9:24
Jak to prosím u vás chodí? My jsme firma do cca 20 zam-ců, z nichž má jen kolem 5ti lidí studující děti nad 18 let.
Jde mi o to zda se ptáte každý rok zhruba touto dobou, zda děti pokračují ve studiu, nebo až po prázdninách vyžadujete potvrzení o studiu a když nedonesou opravujete zpětně neoprávněně poskytnuté zvýhodnění?
Vím, že by změnu měli hlásit zam-ci automaticky, ale pochybuji, že to tak všude funguje...
A chodit za každým v červnu a pak v září a doprošovat se, to mi taky přijde moc...
Zajímalo by mě jak to chodí ve velkých firmách o třeba 100 zaměstnancích, tam jistě není v silách mzdovek chodit za každým sólo...
Díky za každou radu a informaci