Re: nemocenská v Money poraďte
Trochu nechápu ty data?
Vždyť vždy musíte mít lístek na peníze k poslednímu v měsíci.
Jinak v moneyS3 se účtuje po měsíci, musíte nejdříve zaúčtovat k 30.04. a pak až si nastavíte účtování mzdy za květen bude nemoc trvat až do 31.05.,ikdyž ji zamtel.proplácí jen 21dní...nezapomeňte si zaškrtnout políčko pokračování v pracovní neschopnosti.To samé bude tedy až do 03.06.2011.
LÉKAŘ JEJ MUSÍ VYSTAVIT K 21. PRAC.NESCHOPNOSTI.
Já vím, to mám ale vysvětlím to :
od 4.4. do 15.4. pracoval -výplatní páska
od 18.4.-30.4. neschopnost lístek na peníze nedal !
od1.5. do 8.5. potvrzení nedal !
všechny lístky na peníze a ukončení mi přinesl 3.6.
Mě jde o to jestli musím v Money předělat výplatu za duben zpětně nebo jak to zadat-protože program nepustí na dvě výplatní pásky pro jednoho zaměstnance za stejný měsíc.
A když ve výplatě za květen opravím výši nemocenské za celou dobu tak třeba na mzdovém listě se to nepromítne. Já potřebuji udělat nemocenskou od 18.4. do 8.5.2011
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 6. 2011 10:22
nemoc trvala od 18.4. do 3.6.2011. Do 8.5. ji musím proplatit já-jak to zadat do Money když zaměstnanec nedal lístek na peníze? takže potřebuji zadat nemocenskou od 18.4. do 8.5.