Re: Zahr. stravné
Dobry den, dekuji za odpověd. Uz jste mi odepisovala i na ten druhy dotaz a jednou jsem uz řešila. Jde o to, ze do ted jsem delala pres interni kurzem dnem uctovani a z pokladny dnem poc. prac. cesty. No a ted me napadlo, ze to vyjde uplne stejne a ted jsem mela jen malej cestacek na stravne a tak jsem si to chtela zjednodusit a zauctovala do korunove pokladny na 512 castku v KC prepoctenou ke dni zac. prac. cesty. Myslite, ze to muze byt pripadne problem ? Zajima me vas nazor a pripadne bych tedy radeji preuctovala... co si myslite ?
Re: Zahr. stravné
A pani Wendy, nemohla by jste mi poradit na jaky spravny ucet patri: s uradem prace jsme uzavreli dohodu o odbornem rozvoji zamestnancu a poskytnuti 100 proc. prispevku z UP v rámci toho projektu. vyuctovavame nase mzdove naklady a fa za vzdelani a UP nam to proplatil. Nevim na jakem uctu spravne vykazat. Slovo dotace neni nikde zminene. 346 nebo 347 nebo 378 ? moc dekuji i za nazor.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 6. 2011 11:10
Dobry den,
pokud vyplacim pouze zahr. stravne a kapsene a je vyplacene v KC. Stačí účtovat pouze v korunové pokladně zahr. stravné přepočtené kurzem poč. prac. cesty ? Nemusím přes interní a delat kurz. rozdíl ?