Hlavní navigace

Vystavení přílohy na OSSZ - Pohoda

  • (neregistrovaný)

    10. 6. 2011 14:18

    Prosím, jak vystavit přílohu k žádosti na OSSZ k nemocenské. Zkouším tov programu Pohoda - Personalistika - záznam podání nempri - dám měsíc a mám prázdnou sestavu. Jak se dostanu do průvodce, abych vyplnila data zaměstnance? Moc děkuji H.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 6. 2011 14:55

      M. (neregistrovaný)

      Re: vystavení přílohy na OSSZ - Pohoda
      Podklady jsou brány z mezd, ještě v záložce Mzdy je k nalezení podání Nempri, myslím,že tam by bylo možné dělat úpravy. Zkuste napsat více o problému.

    • 10. 6. 2011 19:43

      H. (neregistrovaný)

      Re: vystavení přílohy na OSSZ - Pohoda
      Označím si zaměstnance, v personalistice mám zadanou neschopnost, přes záznam - podání nempri - vyberu měsíc duben /potřebuji to zpětně/, potvrdím a když uložím, tak mám prázdnou stránku bez. Už jsem to jednou zkoušela a šlo mi to vyplnit, ale vůbec si nemůžu vzpomenout, jak jsem se do toho dostala. Moc děkuji

    • 13. 6. 2011 9:37

      M. (neregistrovaný)

      Re: vystavení přílohy na OSSZ - Pohoda
      V Pohodě na liště je záložka Mzdy, když ji rozbalíte,tak poslední nabídka je seznamy - tu otevřete a nabídne se Vám mimo jiné i Podání Nempri - a v položkách můžete údaje upravovat, ale podstata je brána z mezd,pokud máte přílohu prázdnou, je možné,že něco je zadáno špatně, údaje se berou z mezd, možná chybný měsíc, nebo někdy se stane,že když není udělaná mzda je prázdný i formulář k DPN. Zkuste a uvidíte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).