Vyplacené odstupné a nové zaměstnání

• (neregistrovaný)

14. 6. 2011 9:01

Dobrý den, jeden náš zaměstnanec mi sdělil, že jeho manželka dostala výpověď při které dostane vyplacené odstupné a že mzdovka jí sdělila, že do nového zaměstnání může nastoupit až po třech měsících. Nikde jsem nic takového nenašla. Je to prosím pravda nebo může nastoupit do nového zaměstnání hned po ukončení pracovního poměru? děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 6. 2011 9:04

lilka (neregistrovaný)

Re: vyplacené odstupné a nové zaměstnání
      Mzdová účetní ať řeší ukončení PP dosavadního. Informace, že nemůžete nastoupit hned do nového zaměstnání je mylná. Můžete bez obav ihned začít pracovat u jiného zaměstnavatele.

• 14. 6. 2011 9:06

RenataH (neregistrovaný)

Buď to paní špatně pochopila, nebo mzdovka špatně chápe zákony. Paní samozřejmě může nastoupit ihned po ukončneí prac.poměru. Pouze pokud bude vedena na ÚP, dostane podporu až po třech měsících.

• 14. 6. 2011 9:06

M. (neregistrovaný)

Předpokládala bych,že odstupné dostala,proto,že ji firma propustila pro nadbytečnost,pokud by šla na ÚP měla by nárok na podporu po zmíněných 3 měsících,ale pokud je šikovná a hned si sehnala práci,proč asi by měla čekat 3 měsíce a která firma by na ni čekala 3 měsíce? Taky nerozumím.

• 14. 6. 2011 9:43

hk (neregistrovaný)

Taky se mi to zdálo divné, přesto moc děkuji za komentáře. Hezký den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).