Re: Příspěvek na bydlení
NE, za duben, květen červen budete žádat nejdříve 1.7. a pokud Vám vyjde příspěvek, dostanete ho.
Re: Příspěvek na bydlení
Takže dám příklad: 1.7 předložím na sociálce všechny podklady pro vyučtování částky na příspěvek. Dejme tomu,že mi uznají 2000Kč.První peníze dostanu v srpnu. Vrátí mi ale někdo ty peníze za duben,květen,červen a vlastně i červenec!!! O to mi jde.Půjčila jsem si na nájmy a myslela jsem,že se mi vrátí dejme tomu ty 2000 zpátky,takže 4x 2000.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 6. 2011 14:42
Dobrý den.Chtěla bych poradit.V březnu jsem odešla s malým synem od přítele.Našla si pronájem a zašla na sociálku,zeptat se, jak je to s příspěvkem na bydlení. Bylo mi řečeno,že musím nejdříve řádně platit nájem a poplatky a po třech měsících jsem vhodna andidátka na podání žádosti.Takže jsem si na tři měsíce půjčila peníze od rodičů a až v červenci můžu oficiálně se všemi doklady podat žádost. Chci se zeptat: Vrátí se mi nějaké peníze alespon zětně! Na měsíce duben,květen,červen jsem musela hradit náklady z mateřské a příspěvku na dítě!!!!!