Re: DUZP dle platebního kalendáře
Díky za odpověď. To s uplatněním až po převzetí dokladu je novinka roku 2011, nebo to platilo už loni?
Re: DUZP dle platebního kalendáře
Není zač.
To není, že bych vás chtěla poučovat, ale bohužel se pak často setkáváme s prací takovýchto účetních, kdy se pak snažíme napravit vzniklé škody.
K těm maturitám:
Bohužel pokud kvalitní kantoři budou odcházet za výdělkem jinam, moc se ve školství nezmění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
25. 6. 2011 20:26
Dobrý den všem, omylem jsem zaplatil ČEZu zálohy, rozložené v plat. kalendáři na celý rok, naráz, tzn na začátku období, a už jsem to tak tak nechal. Jsem kvartálním plátcem DPH a teď nevím - když jsem např. zálohu předepsanou ČEZem až na prosinec zaplatil už v dubnu, uplatňuju na vstupu v DPH druhého kvartálu nebo až ve čtvrtém?
Předem děkuji, Tom