Zrušení evidence na ÚP

• (neregistrovaný)

27. 6. 2011 22:07

Dobrý den, ráda bych se zeptala v této věci:
    Chtěla bych se zrušit z evidence na ÚP, mohu, i když nebudu nastupovat do práce? Mohu zrušit svoji evidenci jen poštou nebo podáním na podatelnu? (abych nemusela čekat ve "frontě") A jakou formou? Mám zaslat žádost nebo oznámení o zrušení mé evidence na ÚP dnem 30.6.2011?
    Děkuji všem ochotným rádcům, ale nejsem si vůbec jistá.
    Přeji pěkný den

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 6. 2011 23:34

v.e.n.d.y.

Re: zrušení evidence na ÚP
      Odpověď neznám, já bych určitě dala přednost osobnímu jednání. Uvědomujete si, že budete povinna platit sama zdravotní pojištění a že se Vám doba nepočítá do odpracovaných let pro důchod?

• 28. 6. 2011 7:15

janinka08 (neregistrovaný)

Co Vás vede k tomu, abyste se odhlásila z UP - to Vám opravdu
      nevadí, že si budete sama platit zdravotní ?!!!! Tak mne napadlo, že možná jedete do ciziny, tak bežte na UP a tam vše řekněte

• 28. 6. 2011 9:11

Katka2 (neregistrovaný)

Také jsem zrušila na vlastní žádost, ale osobně. Protože těch 1080,- se mi nevyplatilo - cestovat 2x měsíčně na úřad a potom do firem, kde mi dali razítko, že mě nechtějí. A něco jako důchod od tohoto státu opravdu nečekám.

• 28. 6. 2011 9:22

RenataH (neregistrovaný)

Také jsem před časem ukončovala na vlastní žádost. Pokud se naskytne možnost třeba DPP za více než 4000 Kč, tak je to vlastně nutnost, jinak by vás stejně sankčně vyřadili. Ale určitě je lepší vyřídit vše osobně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).