Re: OT:Nevíte o levném parkování na leti
Loni jsme letěli z Prahy a protože jsme od Brna, museli jsme tam nejprve dojet autem. Parkovali jsme u Prahy na nějakém hlídaném parkovišti, odtud nás odvezli až před vchod letištní haly a zase tam pro nás po týdnu po příletu přijeli a odvezli k našemu autu. Vše za 600 Kč. Ale nevím, jak se ta firma jmenovala.
No to víte, že to tak chci udělat. Dokonce jsme ho nechávali před pár měsíci na perfektním místě na samém okraji Phy, odkud jede krásně bus až na letiště. Ale to bylo jen na 4 dny a tohle bude 12 a moje vždy negativná polovička si je jistá, že čekají všichni pražští zloději až přijedeme a rovnou se do našeho vozu pustí :-)) nedaří se mi ho zpracovat a je mi jasné, že bude celých 12 dní jak na trní a vůbec si to neužije :-( tak by se mi líbilo třeba nějaké hlídané parkoviště, ale ne ze 1200kč :-/ nebo u někoho na zahradě třeba za 500kč.
Taky jsem si říkala, zajet někam na sídliště, tam auto odstavit a dojet MHD, ale protože nejsem z Prahy, tak vůbec nevím, které sídliště má nejlepší a nejrychlejší spojení MHD s letištěm. A pokud by to nebylo sídliště, tak nevím, které ulice bývají volné a bez poplatku za parkování. Taky by mě to zajímalo pro příště. Nebo u nějakého supermarketu a tak - zrovna minulý týden jsme měli vyřizování ve Vršovicích a parkovali jsme tam u nějakého obchodního centra.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 6. 2011 7:50
Dobré ráno všem,
můžete mi někdo doporučit nějaké cenově přijatelné parkování na letišti/poblíž?
Dovolená za dveřmi... :-))