Re: Oddlužení.
Exekuce lze nařídit, ale nelze provést, tj. po skončení ins. řízení se v nich pokračuje, nyní kontaktujte insol. správce, kam se sraženými penězi - měly by náležet do majetkové podstaty úpadce. Insolv. správce je zároveň osobou pro budoucí hlášení (nemoc, skončení PP,...). Exekutorovi by se slušelo napsat o schválení oddlužení a z toho vyplývající přerušení provádění srážek v jeho prospěch. Povolení oddlužení plněním splátkového kalendáře vám měl soud doručit, urgujte proto ještě soud (§406/5 IZ).
http://business.center.cz/business/pravo/zakony/insolvencni/cast2h5.aspx
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 6. 2011 12:19
Dobrý den, zjistila jsem, že paní, které srážím exekuci, už v březnu požádala o osobní bankrot - oddlužení. Je vyvěšená na justici.cz a oddlužení jí bylo povoleno. Mám srážky dále provádět, nebo se tímto exekuce zastavuje? Momentálně je nemocná a srážku nebudu mít z čeho srazit. Komu to mám nahlásit? Mám to nahlásit na soud, exekutorovi, nebo insol. správci? Děkuji za ohlasy. J.