Re: Skonta --oprava v Intrastatu a SH ??
Ani do Intrastatu ani do SH tyto změny nepromítám, právě proto, že o využití skonta na VF a PF nevím do chvíle platby-splatnost 30 dní, minimum by proběhlo ve stejném měsíci, takže pouze do DPH samovyměř.snižuji int.doklady. Z EU a ani opačně do EU by ODD nefungovaly, ti by koukali co po nich chceme. No pište své zkušenosti. Jsem zvědavá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 6. 2011 13:44
Dobrý den, můžete mi někdo poradit jak v praxi opravíte hlášení do intrastatu a souhrnného hlášení, když o tom, že si mám vystavit ODD k dodání do EU nebo přijetí z EU z důvodu uplatněného skonta se dozvím vždycky až k 26. dni měsíce a déle. To mám o to ponížit hlášení za ten následující měsíc?? Na školeních nám vštěpovali, že intrakomunitární obchody se musí zrcadlit, tzn.že jak u nás, tak by mělo být na straně v EU. Už vidím ty telefonáty, až vystavím ODD do Německa na skonto - vždyť jinak to přece oni budou mít v SH a v Intrastatu jinak než já....sakra, kdo tuhle blbinu vymyslel!!!!!!!!!!! :-(((((