Pošta nevydává daňové doklady?

• (neregistrovaný)

29. 6. 2011 16:09

Zdravím, naše firma má pronájem zamykatelné poštovní přihrádky. Cena je celkem 792 Kč což je 660 Kč, které jsem platila minulé čtvrtletí + DPH. (minulý Q jsem ještě DPH neplatila). Vystavili mi na to doklad s názvem Potvrzení - za pronájem......, hlavička je Česká pošta, s.p. IČ 47114983. Dále je na lístku datum, období, částka, částka celkem a částka slovy. Nikde ani zmínka, že je to s DPH, sazba DPH, ani není uvedeno DIČ pošty. Paní mi sdělila, že takový doklady dává všem a nikdo nemá námitek. Tak nevím co s tím...??

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 6. 2011 16:26

V. (neregistrovaný)

Re: pošta nevydává daňové doklady?
      Nahlásit jim DIČ Vaší firmy, sídlo a trvat na tom, že požadujete vystavení daňového dokladu.

• 29. 6. 2011 17:39

credo (neregistrovaný)

Potvrzuji, dostávám to samé potvrzení, a je to tam bez vyčíslení DPH (i když tato služba je s DPH). Spíš zavolat na infolinku České pošty 840 111 244 a zeptat se, co dělat, paní za přepážkou nemá pravomoce tyto doklady měnit. Možná vedoucí pobočky.

• 30. 6. 2011 6:52

kviti75 (neregistrovaný)

Dobrý den, nám tedy pošta dává výše zmiňovaný doklad + zjednodušený DD vyjetý z počítače se všemi náležitostmi. A to již od dubna, kdy tyto služby začaly podléhat DPH.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).