Re: číslo účtu na Kooperat-zákon.poj.zam
Tady je odkaz na jejich stránky:
http://www.koop.cz/pojisteni/zakonne-pojisteni-odpovednosti-zamestnavatele/
Kliknete na řihláška k zákonnému pojištění odpovědnosti zaměstnavatele za pracovní úrazy, a tam mají přímo na přihlášce č. účtu. Takže opravdu, je to tak.
Re: číslo účtu na Kooperat-zákon.poj.zam
Děkuji moc, já na té stránce byla, ale té malé ikony jsem si prostě nevšimla ... a díky za všechny reakce, holt se paní z Koop spletla, to se stane, ale jsem raději, když se to vyřešilo dříve než mohlo dojít možná k nemilému zjištění, posílám dost peněz. Děkuji, je milé, že reagujete a poradíte. Krásný den všem :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 7. 2011 13:39
Dobrý den, prosím o pomoc-kolegyně mi předala číslo na Kooperativu 40002-50404-011/0100, hledala jsem to na webu Koop., nenašla,napsala jsem jim a oni mi odpověděli, že správné číslo je:
40002-50504011/0100
s tím, že poslední pomlčku lze vynechat. Je mi blbý se té paní znovu ptát, jesti se neuťukla (kolegyně má 4, ona 5), tak se ptám vás, prosím na jaké číslo účtu posíláte zákonné pojištění zaměstnavatele. Moc děkuji.