Re: Doklad o výši roč.příjmu-z MONEY odk
Nemám program Money, ale zkusím vám pomoci. Doklad o výši čistého příjmu potvrzujete pouze zaměstnanci, který si nepodával daňové přiznání, zjistíte to z prohlášení ( růžový papír). Pokud nepodával daňové přiznání, ze mzdového listu za r. 2010 vypíšete čistý příjem mínus daňový bonus - bod a1.
Do řádku ap napíšete soc. a zdrav. pojistné zaplacené za zaměstnance, opět vyčtete ze mzdového listu.
Doklad o výši roč.příj-z mzdo.listu 09?
Moc děkuji, jen mě zaráží, že na Dokladě o výši roč. příjmu je rpsáno rozhodné období pro Potrvzení- je rozhodným obdobím od 1.10.2010 do 30.9.2011 je rok 2009 - budu tedy brát údaje ze Mzdového listu r.2009, že? Ptám se asi jako blb, viďte.....
Re: Doklad o výši roč.příj-z mzdo.listu
>>>Dobrý den. Jelikož si nevím rady, prosím o pomoc.
>>>Máme
>>>Money mzdy a bývalá pracovnice si přišla pro
>>>potrvzení
>>>na Doklad o výši ročného příjmu k žádosti o přídavek
>>>na dítě. Ještě jsem to nikdy nedělala(nikdy jsem mzdy
>>>nedělala), prosím, poraďte- když si vytisknu
>>>Potvrzení
>>>o zdanitel.příjmech ze záv. činn., sraž. zálohách na
>>>daň a daň zvýhodnění, mohu použít částku z řádku 1
>>>nebo
>>>2 z roku 2009? tohoto tiskopisu? do řádku s kodem ap?
>>>Nebo z jakého jiného formuláře? Moc vám děkuji za
>>>jakýkoliv návrh, pomoc.!!!!!!
>>
>>Nemám program Money, ale zkusím vám pomoci. Doklad o
>>výši čistého příjmu potvrzujete pouze zaměstnanci,
>>který si nepodával daňové přiznání, zjistíte to z
>>prohlášení ( růžový papír). Pokud nepodával daňové
>>přiznání,
>>ze mzdového listu za r. 2010 vypíšete čistý příjem
>>mínus daňový bonus - bod a1.
>>Do řádku ap napíšete soc. a zdrav. pojistné zaplacené
>>za zaměstnance, opět vyčtete ze mzdového listu.
>Moc děkuji, jen mě zaráží, že na Dokladě o výši roč.
>příjmu je rpsáno rozhodné období pro Potrvzení- je
>rozhodným obdobím od 1.10.2010 do 30.9.2011 je rok 2009
>- budu tedy brát údaje ze Mzdového listu r.2009, že?
>Ptám se asi jako blb, viďte.....No a když už, pro jistotu si to zopakuji, jak to chápu: do kodu a1 napíši čistá mzda -daňový bonus za rok 2009,do řádku ap - součet Z a S pojištění zaměstnanec r.2009, ju?Děs, co? Omlouvám se, nechtěla jsem - musela jsem..... Chci se do toho dostat, ale jde to nějak pomalu.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 7. 2011 10:17
Dobrý den. Jelikož si nevím rady, prosím o pomoc. Máme Money mzdy a bývalá pracovnice si přišla pro potrvzení na Doklad o výši ročného příjmu k žádosti o přídavek na dítě. Ještě jsem to nikdy nedělala(nikdy jsem mzdy nedělala), prosím, poraďte- když si vytisknu Potvrzení o zdanitel.příjmech ze záv. činn., sraž. zálohách na daň a daň zvýhodnění, mohu použít částku z řádku 1 nebo 2 z roku 2009? tohoto tiskopisu? do řádku s kodem ap? Nebo z jakého jiného formuláře? Moc vám děkuji za jakýkoliv návrh, pomoc.!!!!!!